Företaget

Åkarnas Hydraulservice AB
Åkarnas Hydraulservice AB är en hydraulisk – mekanisk service & påbyggar verkstad belägen i Hudiksvall med 18 anställda.

Vi har funnits i nuvarande form sedan 1993. Vårt 10 åriga jubileumsår innebar stora förändringar och expansion vilket gör att vi nu kan ta emot fler byggnationer samtidigt med vanlig service.

Verksamheten
Vi finns i nybyggda lokaler sedan januari 2003 på Ullsättersvägen 5 i Hudiksvall. Med full takhöjd och 6 skepp har de tidigare begränsningarna byggts bort och sedan 2011 har vi utökat med ytterligare 3 skepp till 9 totalt, vi utför nu de flesta påbyggnationer inom lastbilssidan.

Komplett leverantör
Vi är en komplett leverantör av påbyggnader för transport branschen. Vår personal har gedigen kunskap och erfarenhet inom bl.a hydraulik, elektronik, svets och smide. Som serviceverkstad och återförsäljare av Hiabs-Loglifts-Palfingers produkter tillsammans med Sörling-Ilsbo, Zetterberg, Joab, Laxo och många fler kan vi erbjuda de flesta lösningar som efterfrågas. Vi flyttar befintliga utrustningar, modifierar och kompletterar gammalt med nytt, allt efter kundens önskemål. Naturligtvis erbjuder vi reservdelar till de produkter vi säljer.

Samarbete
Vi samarbetar nära med och är auktoriserade av Hiab och Palfinger och har försäljning av alla deras kran/lastväxlar-modeller.

Miljö
Eftersom lokalerna är nyproducerade har vi kunnat arbeta utifrån miljön när vi installerat utrustningar och avfallshantering. Vi uppfyller EU ´s högt ställda krav vad gäller oljeavskiljare, vi väljer alltid det mest miljövänliga alternativ av rengöringsmedel och andra hälso-miljöskadliga ämnen.