Åkarnas Hydraulservice AB
Åkarnas Hydraulservice AB är en hydraulisk – mekanisk service & påbyggarverkstad belägen i Hudiksvall med 18 anställda.

Vi har funnits i nuvarande ägarform sedan 1993.

Verksamheten
Vi har bedrivit vår verksamhet i nuvarande lokaler sedan januari 2003 på Ullsättersvägen 5 i Hudiksvall.  2011 utökade vi från 6 byggplatser  till 9 där vi utför de flesta påbyggnationer inom lastbilssidan. Hösten och vinter 2021/2022 utökar vi med större kontor, lager och personalutrymmen, en slutmonteringshall läggs i anslutning till befintlig verkstad men skiljs åt från övrig verksamhet.

Komplett leverantör
Vi är en komplett leverantör av påbyggnader för transport och entreprenadbranschen. Vår personal har gedigen kunskap och erfarenhet inom bl.a hydraulik, elektronik, svets och smide. Som serviceverkstad och återförsäljare av Hiabs-Loglifts-Palfingers produkter tillsammans med Sörling-Ilsbo, Zetterberg, Joab, Laxo och många fler kan vi erbjuda de flesta lösningar som efterfrågas. Vi flyttar befintliga utrustningar, modifierar och kompletterar gammalt med nytt, allt efter kundens önskemål. Naturligtvis erbjuder vi reservdelar till de produkter vi säljer.

Samarbete
Vi samarbetar nära med och är auktoriserade av Hiab och Palfinger och har försäljning av alla deras kran/lastväxlar-modeller.

Miljö
Eftersom lokalerna är egenproducerade har vi kunnat arbeta utifrån miljön när vi installerat utrustningar och avfallshantering. Vi uppfyller EU ´s högt ställda krav vad gäller oljeavskiljare, vi väljer alltid det mest miljövänliga alternativ av rengöringsmedel och andra hälso-miljöskadliga ämnen.